Kiállítás

“Az élet értelme szanszkritül, dharma. A Dharma törvénye szerint mindenkinek van egy egyedülálló adottsága, és azért vagyunk itt a Földön, hogy ezt felfedezzük. Ez teszi az embert egyedivé és különlegessé. A kiáll...

Czinki Ortrun festőművész és Hagner Judit szobrászművész kiállítását megnyitja Lengyák István nyugalmazott pedagógus, a Magyar Kultúra Lovagja.

Nyitva: hétköznapokon 10–17, szombaton 9–13 óráig

...

Boros Emese és Nagy László „Elálmélkodni megszokottakon” című fotókiállítása nyílik a sárvári könyvtárban. Köszöntöt mond Benkő Sándor a Sárvári Fotóklub elnöke.

A kiállítás február végéig tekinthető meg ...

A Had- és Kultúrtörténeti Egyesület Vándorkiállítása egy honvéd huszár főhadnagy harctéri naplója alapján mutatja be az első világháború harcait, hétköznapjait, az összecsapásokat, de az ünnepeket is.

A kiállításr...

T. Doromby Mária Ferenczy Noémi-díjas textilművész “Átjárás” című kiállítását Cebula Anna művészettörténész, a Szombathelyi Képtár igazgatója nyitja meg.

A tárlat 2017. március 26-ig tekinthető meg hétk...

A Fények és árnyak című kiállítást Cebula Anna művészettörténész, a Szombathelyi Képtár igazgatója nyitja meg.
Látogatható a könyvtár nyitvatartása szerint.

Mosolyra hangolva címmel rendez kiállítást a Mosolyonc Műhely. A tárlatot Dolgos Anikó kézműves nyitja meg. Niytvatartás: hétköznapokon 10–17 óráig, szombaton 9–13 óráig.

A Mosolyonc Műhely a Facebook-on

...

Nyul Lászlóné kiállítását Kutszegi István, nyugalmazott főtanácsos nyitja meg.

Loading map

Mozgás – Művészet – Lélek címmel nyílik fotókiállítása Vincze Andrásnak, a Vöröskereszt Bázisnap kísérő programjaként a Csicsergő Óvoda Ovi-galériájában. A kiállítást Fábián Gábor, a Magyar Speciális Mozgó...

Pajor András fotóművész kiállítását dr. Fonyó Roberta, a Sárvári Médiaközpont igazgatója nyitja meg.
Kavalon Nagy György működik közre.

Tahin Gyula fotóművész “Föld-rajzok” című kiállítását Dabóczi Dénes művészettörténész nyitja meg.
Nyitva: hétköznapokon 10:00–17:00, szombaton 9:00–13:00

Tahin Gyula lapja a fotomuveszek.hu oldalon

...

A lengyel grafikusművész plakátkiállítását Cebula Anna művészettörténész, a Szombathelyi Képtár igazgatója nyitja meg. Naponta 10–18 óráig látogatható.

Reczetár Ágnes grafikusművész plakátkiállítását Cebula Anna művészettörténész, a Szombathelyi Képtár igazgatója nyitja meg. Hétköznapokon 10–17 óráig, szombaton 9–13 óráig látogatható.