Országos Ételmustra a VIII. Nádasdy Történelmi Fesztiválon

Idén a gomba, mint tradicionális alapanyag és fűszer került terítékre. A rossz idő ellenére sokan vállalták a kihívást, baráti társaságok, egyesületek, csoportok készítették el ízletes pályaműveiket.

Fotók: Auer Gábor, Cooper @ Sárvár, Nádasdy-vár parkja, 2016. július 16.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás