Három zenekar koncertje a Simon, Júdás-vásár forraltboros előestjén
Időpont:
Helyszín:
2016. október 28. (péntek) – 20:30

Fellépnek: Patrick Walker Trio (UK), PaprikaPaprika, Meztelen Diplomaták
Belépődíj: 1000,- Ft

A Simon, Júdás-napi vásár előestéjén, a forraltboros pénteken három kitűnő koncerttel vár mindenkit a Nádasdy-vár Pinceklubja. Ezen a napon természetesen a klub büféje is forraltborakcióval készül!


Patrick Walker Trio

A triót az ír Patrick Walker alapította, ír és horvát tagokkal, akiknek a közös érdeklődése az ír tradicionális zene. A zenekar repertoárjában a gyors táncos ír muzsikán kívül szerepel még skót és brit népzene is. Walker Írország és Zágráb között ingázik, és járja Európát különbözö formációival, szólóban, duóban és trióval.

Három zenekar koncertje a Simon, Júdás-vásár forraltboros előestjén

Patrick Walker – hegedű, gitár, ének – Ivan Bilić – ír furulya, ének – Hrvoje Sudar – ír buzuki, gitár ének


A Patrick Walker Trio a Facebookon


Paprika Paprika

Rupaszov Tamás egy angliai költözködés apropóján, alakult power folk formációja a folk és a punk energiáját ötvözi hegedű (Fekete Inci), basszusgitár (Rupaszov Tamás) és cajon (Rupaszov Dani) formációban. Az első, angliai barátjuk költöztetése alatt lezajlott nyugat európai koncerteket a szélrózsa minden irányában lezajlott turnék követték, melyek folyamán az elműlt 3 évben a zenekar bejátszotta Franciaország, Belgium, Skócia, Hollandia, Szicilia, Szlovénia, Horvátország és Lengyelország klubjait, pubjait.

Három zenekar koncertje a Simon, Júdás-vásár forraltboros előestjén

Mindeközben a kezdetben Fekete Inci szerdai, kecskeméti moldvai táncházából hozott repertoár új hangzást és ízeket kapott és a műsor saját számokkal bővült. Első lemezük 2015 májusában látott napvilágot CD formátumban, melyet skandináv turné követett.

PaprikaPaprika a weben


Meztelen Diplomaták

Beatpop, amelyre Solymártól Ciprusig megőrülnek az emberek, főleg ha a Dánok szól. Most akkor mi is van? Semmi különös, „csak? egy kiváló magyar gitáros-billentyűs popzenekar elkezdett szépen nőni.

Három zenekar koncertje a Simon, Júdás-vásár forraltboros előestjén

Történet: A Solymár-Pesthidegkút tengely máig legendás együtteseként vigyázó szemeinket 2011-től egyre inkább Budapestre vetettük, és a folyamatos klubozás mellett felléptünk a Szigeten, kihoztunk két EP-t, játszottunk többször vidéken az Intim Torna Illegállal, és 2012-ben egyedüli magyarként beválogattak minket egy ciprusi nemzetközi zenei fesztivál fellépői közé is. Még a magyar nagykövet is eljött megnézni minket! Az igazi nagy előrelépés ugyanakkor mindenképp az volt, amikor 2012 végén megnyertük az első albumunk producerének Tövisházi Ambrust. Az ő közreműködésével 2013 tavaszára megszületett Sellő Grand Hotel című első nagylemezünk. Nagyon szép kisbaba, büszkék vagyunk rá! – Forrás: Recorder.blog.hu

Meztelen Diplomaták a Facebookon

A koncertek az NKA Zenei Kollégiumának támogatásával valósulnak meg.

Facebook-esemény