Ízek, imák, szerelmek
Időpont:
Helyszín:
2016. január 31. (vasárnap) – 17:30

A Sárvári Oratórikus Kórus újabb egész estés koncertre készül. 2016. január 31-én a Tinódi Gimnázium tornacsarnokában, 17:30 órakor kezdődik majd az Ízek, imák, szerelmek című előadás.

A koncertre három témakörből válogatnak. A felcsendülő dalok az emberi élet teljességéhez szükséges, lelki békét adó érzésekről, élményekről szólnak. Énekelnek a kulináris élvezetekről, a szerelemről, valamint a célokat, küldetést és biztonságot adó felsőbb erőről. A januári koncert témája illeszkedik az eddigi fellépéseik gondolatvilágához, hiszen az Élet szép, a Magyar szívvel hangversenyek dallamai után most a mindezeket átható életigenlést, a pozitív életszemlélet fontosságát viszik színpadra.

IISZ

Klasszikus acapella kórusművek – a reneszánsztól a 21. századig ?, bordalok, operett és musical slágerek, filmzenék, könnyűzenei dalok kórusátiratai csendülnek fel a közel kétórás koncerten. A közönség hallhatja majd többek között a Padlás musical, az Egyiptom hercege, az Oroszlánkirály című filmek leghíresebb betétdalait is. A koncert további érdekessége, hogy az énekkar hét nyelven fog énekelni azt est folyamán.

Az előadáson a közel 100 szereplő között közreműködik a zongorista Dörnyei Roland, illetve fúvós és vonós zenész barátok, valamint az oratórikus kórus gyerekkórusa is. A énekkart dr. Szalai Ferencné vezényli. Az előadásra támogatói jeggyel lehetséges a belépés, amelyet a sárvári Lila udvar kávézóban lehet igényelni és átvenni.

A Sárvári Oratórikus Kórus weboldala