WeVox, Lóci játszik, Müller Péter Sziámi And Friends
Időpont:
Helyszín:
2017. január 13. (péntek) – 20:30

Dátum: 2017. január 13. (péntek) – Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár, Pinceklub ? Fellépnek: WeVox, Lóci játszik, Müller Péter Sziámi And Friends ? Belépődíj: 1000,- Ft – Kapunyitás: 20:30, (pontos) kezdés: 21:00

Facebook-esemény

A januári koncerttel elindul az NKA Cseh Tamás Programja által támogatott koncertek sora. Sok nyalánkság várható!


 

WeVox

A WeVox, egy 2016-ban alakult énekegyüttes. Tagjai Baka Rebeka és Bakos Zita már dolgoztak együtt korábban is, így született meg a közös együttes ötlete. A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar és Bródy János zenekarának vokalistáiként működnek közre koncerteken és lemezfelvételeken.

WeVox, Lóci játszik, Müller Péter Sziámi And Friends

Az együttes másik profilja egy olyan duó, melyben Baka Rebeka (ének) és Bakos Zita (zongora, vokál) saját dalaikat adják elő. A WeVox kibővített változata, közreműködő tagokkal magyar előadók dalait dolgozza fel acapella formában.

WeVox a Facebookon

 


 

Lóci játszik

A Lóci játszik egy egyszemélyes, storyteller-jellegű produkcióból nőtte ki magát először duóvá, majd egy hatfős zenekarrá. Minden dal magán hordozza a lecsupaszított, akusztikus gyökerű megszólalás sajátosságait: kidolgozott, erőteljes gitárszólam, izgalmas szövegvilág, finom de hangsúlyos zenei kiegészítések.

WeVox, Lóci játszik, Müller Péter Sziámi And Friends

Lóciék akusztikus felállásban érkeznek majd hozzánk Sárvárra.

Lóci játszik a Facebookon


 

Müller Péter Sziámi And Friends

Az “…AND FRIENDS” klasszikus alter supergroup. A magyar könnyűzenei underground java. Kb.1980 óta a legjobb magyar dalok messze a mainstream-en kívül születtek. Autentikus élő adásban az …AND FRIENDS koncertjein hangzanak el, amelyek mostanában méltán vonzanak újra zsúfolt házakat. Sok ezek közül az énekes-szövegíró Müller Péter Sziámi nevéhez kötődik: a Száz bolha, a Bétaville, a Boldog boldogtalan, a Kicsi kicsiszolt kő, az Amiben élsz vagy a Világegyetemista a kor nyelvén is ugyanolyan érvényesen szól, mint születésekor.

WeVox, Lóci játszik, Müller Péter Sziámi And Friends

Az …AND FRIENDS azonban nem egyszerűen hagyomány-ápoló rockzenekar, hanem alkotóképes, új üzeneteket közvetítő közösség, ahol jobbnál jobb friss zenék születnek. Az URH, a Kontroll Csoport, a Sziámi, az Európa Kiadó, a Bizottság, a PUF vagy a Neurotic dalain túl ezeket kapja, aki az …AND FRIENDS bulikat látogatja. (A szöveg forrása: A38.hu)

Müller Péter Sziámi And Friends a Facebookon

A koncertek az NKA Zenei Kollégiumának támogatásával valósulnak meg.

A koncerteket támogatta a Cseh Tamás Program.

Cseh_Tamas_banner1