Ajándékot kaptunk a sárvári Kamkuckó kézműves műhelytől

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy „személyre” szabott, saját készítésű Sávárikum-logóval ellátott bögrét kaptunk ajándékba egy kedves olvasónktól, Burka Kamillától, aki hat éve kezdett el kézműveskedéssel foglalkozni, azóta pedig jópár új technikát kitanult – így mára már sok különböző alapanyagot munkál meg Kamkuckó névre keresztelt alkotóműhelyében.

A mi bögrénkre (amelyben épp e pillanatokban is gőzölög a napindító matétea) süthető gyurmából készítette a Sárvárikum-logót Kamilla, aki elmondta, hogy ma már szinte bármilyen színnel el tudja készíteni az alkalomhoz, vagy egyénisghez illő mintákat, és persze nem is csak bögrére, hanem például evőeszközökre, üvegpohárra, de az is gyakran előfordul, hogy egy kisütött gyurmából formált rózsa önálló díszítőelem lesz fülbevalóként, vagy egyéb ékszerként.

Ezekután – a kíváncsiságtól hajtva – átböngésztük a Kamkuckó facebook-oldalát, ahol már a névjegy részben nagyon szimpatikus, hogy Kamilla a kézzel készítés varázsa mellett a folyamatosan kísérletező, mindig újat kipróbáló hozzáállását emeli ki. Most már saját tapasztalatból támaszthatjuk alá, hogy valóban nem kell a szomszédba mennie egy-egy jó ötletért.

A Kamkuckó oldalán rengeteg saját készítésű fotó és csupa 5*-os visszajelzés dicséri Kamilla munkáját, amelyek között tényleg minden megtalálható a már említett süthető gyurmás figuráktól kezdődően a bizsuékszereken át a hajócsipkéből készült díszekig. Érdemes végignézni! Köszönjük a szép bögrét, Kamkuckó!