AZK – Lost Dreams, Mokka Tribute
Időpont:
Helyszín:
2016. március 11. (péntek) – 20:30

Némi morcosgitáros, tombolós rockzenét kínálunk Nektek épp egy héttel a Synthpop-night előtt a Lost Dreams és a Mokka Tribute közreműködésével.

Lost Dreams

aimg_9251

??A srácok muzsikája valahol a heavy és a thrash metal határán mozog a műfajok magyaros ízeivel fűszerezve. A ritmusszekció nagyon erős és megbízható, a sárvári Csizmadia Gábor a banda legfiatalabb tagjaként húzza a bőgőt, Chlebik Laci pedig olyan vehemenciával és tudatossággal dobol, ami nem mindennapi az amatőr szcénában. A magyar nyelvű szövegek hangsúlyaira folyamatosan rímel a lábdob, a gitárriffek vaskosak, úgy szaggatnak, mint a ?90-es évek nagy úttörőinél, leginkább az Akela hatása kitapintható.

A Lost Dreams legnagyobb érdeme az a sugárzó tisztelet, amellyel a metal muzsika felé viseltetnek. Ez teszi puritán és karakán módon hitelessé, amit csinálnak. Ahogy az Akela esetében, náluk is azt érzem, azzal az egyszerű, komplikációktól mentes hozzállással csinálnak nagyszerű dolgot, amely nem világmegváltásra törekszik, csak keményen kipakolják, amijük van?? – Láthatatlan Sárvár

Tagok: Nyul László, Vizeli Árpád, Paál Zoltán, Chlebik László, Csizmadia Gábor, Pungor Gábor

Mokka Tribute

mokka-tribut-band

A szombathelyi Mokka Tribute 2012 őszén alakult rutinos zenészekből. A zenekar magját a volt Mokka együttes tagjai alkotják. Céljuk a ?70-es ?80-as évek rockzenei hagyományainak ápolása – elsősorban igényes külföldi és magyar előadók örökérvényű dalainak feldolgozásaival.

Horváth Tibor – dobok, Kapustka Csaba – basszus, Szántai Gyula – gitár, Németh László Péter – ének, Esztergályos Dávid – billentyűk