Égben lebegők csarnoka – emlékest
Időpont:
Helyszín:
2016. szeptember 9. (péntek) – 19:00

Dátum: 2016. szeptember 9. (péntek) – Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár, Kamaraudvar ? Oldott hangulatú akusztikus műsorral, tábortűz mellett közreműködnek: Vas megyei zenészek ? Belépődíj nélküli rendezvény – 19 órától

Facebook-esemény

egben_lebegok_PS

Az Omega zenekar dalának címét még Tóth Ferenc „Virsli”, az ő idejében még Kossuth Lajos Művelődési Központ néven működő intézmény egykori igazgatója vette kölcsön hasonló emlékező rendezvényekhez. Sajnos azóta a vasi rockzene kulcsfigurái közül mégtöbben távoztak tőlünk, még ő, Virsli is, aki Sárvárt igazi rock- és undergroundzenei központtá varázsolta.


Emlékezzünk együtt, akusztikus hangszerekkel

Az alkalomhoz, az emlékezéshez a legjobbnak egy közös tábortűz gyújtását találtuk, amely köré leülhet bárki, belépőjegy nélkül, aki ismerte tisztelte azokat a figurákat, akik művelték vagy szolgálták a rock zenét Vas megyén belül. Külön neveket itt most nem említenénk, viszont arra bíztatunk mindenkit, aki saját maga is őriz emlékeket, küldje be fényképeit, esetleg rövid történeteit, anekdotáit címünkre, az azk.sarvar@gmail.com-ra, hogy a helyszínen kivetíthessük, egymással megoszthassuk azokat az akusztikus muzsika mellett.