Eticatt, Pluto, Maszkura és a Tücsökraj
Időpont:
Helyszín:
2017. február 17. (péntek) – 20:30

Dátum: 2017. február 17. (péntek) – Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár, Pinceklub ? Fellépnek: Eticatt, Pluto, Maszkura és a Tücsökraj ? Belépődíj: 1000,- Ft – Kapunyitás: 20:30, (pontos) kezdés: 21:00

Facebook-esemény

Februárban farsangi különkiadással folytatódik az NKA Cseh Tamás Programja által támogatott koncertek sora. Jelmezz!
 


 

Eticatt

Uras alternatív fusion a szomorúság legvidámabb bugyraiból. Izléses keveredése a funk, jazz és rock elemeinek. „Szeretjük a whiskyt és a kekszet, viszont a boldog embereket nem.” – ahogy állítják magukról.

Eticatt, Pluto, Maszkura és a Tücsökraj

Kiss Gábor „Gabesz” – vokál/bass – Paukovics Gergely „Pogi” – gitár/vokál – Pintér Benjámin – gitár – Gőcze Gergő – dob

Eticatt a Facebookon

 


 

Pluto

„A magyar dalszerzői hagyományokat, a rockabilly-s lüktetésű beatzenét és a kétezres évek gitárpopos megoldásait vegyítik ösztönösen és lazán.” – írták róluk egyszer találóan.

Eticatt, Pluto, Maszkura és a Tücsökraj

Nemes András – buzuki – Dudás Zsombor – skót duda – Lajkó Bence – triangulum – Martinkó Tamás – hárfa – Horváth Gábor – marimba (Persze az instrumentumok a valóságban eltérhetnek a zenekar facebook-oldalán jelölttől? :))

Pluto a Facebookon
 


 

Maszkura és a Tücsökraj

A 2007-ben alakult Maszkura és a tücsökraj az újkori magyar dalszerző zenekarok egyik legmagasabb művészi színvonalon muzsikáló bandája, folyamatosan nagy sikerrel koncertezik a hazai klubokban és fesztiválokon. A nótás ízzel éneklő, cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa adja meg a csapat jellegzetes stílusát. Az önkifejező szövegeihez tökéletes zenei harmóniát biztosító zenekarral, közösen alkotják a dalokat.

Elragadó zenéjük a legjobb HIP-HOP / FUNK / JAZZ / CSÁRDÁS / LATIN / DISCO / SOUL / ROCK muzsikák hagyományain alapuló, kísérletező, szenvedélyes esztétikai álmodozás. A műfaji átfedéseknek köszönhetően, szinte minden réteg és korosztály tud azonosulni velük.

Eticatt, Pluto, Maszkura és a Tücsökraj

A Maszkura és a tücsökraj eddig négy nagy- és két kislemezt jelentetett meg – ezek közül a Szégyentelent, a Kérlek, így szeress!-t és a Pesti nőket is jelölték már az év albuma díjra.
Legkedveltebb felvételeiket (Pesti nők, Tiszta gyümölcs, Inni, inni, Szégyentelen stb.) az országos és a helyi rádióállomások közül sok a mai napig játssza és több válogatáslemezre is rákerült.
2013 októberében jelent meg a legújabb Maszkura és a tücsökraj-stúdióalbum, a nyolc dallal, ami a Lady Maga! címet viseli.

Maszkura – ének, harmonika – Boros Gábor – bőgő – Földesi Attila – dob – Kertész Csaba – gitár – Vikukel Dániel – billentyűs hangszerek

Maszkura és a tücsökraj a Facebookon

A koncertek az NKA Zenei Kollégiumának támogatásával valósulnak meg.

A koncerteket támogatta a Cseh Tamás Program.

Cseh_Tamas_banner1