Vasárnapi gyerekek, Takáts Eszter és Zenekara
Időpont:
Helyszín:
2017. március 17. (péntek) – 20:30

Dátum: 2017. március 17. (péntek) – Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár, Pinceklub ? Fellépnek: Vasárnapi Gyerekek, Takáts Eszter és Zenekara ? Belépődíj: 1000,- Ft – Kapunyitás: 20:30, kezdés: 21:00

Facebook-esemény

A klub márciusi kínálatában a Vasárnapi Gyerekek első alkalommal lép fel Sárváron, Takáts Eszternek pedig már másodszor örülhetünk.
 


 

Vasárnapi Gyerekek

?A Vasárnapi Gyerekek nem egy átlagos zenekar. Olyan új dimenziókat érint, mind szövegben, mind hangzásvilágban, melyek eltérnek a mai megszokott sztereotípiáktól.A régi hazai legendás underground együttesek hitelességét és érzékenységét hozzák tovább, átgyúrva a mai kor szellemében. Nem egy nosztalgiautazásról van szó, hanem segítenek megnyitni egy olyan világot, amely az alapvető, őszinte, emberi érzelmek mély rétegeibe kalauzol el, saját magunkban. Elsöprő erejű indulatokra támaszkodik, tiszta, jól érthető, kiforrott, a régi rock klasszikusok elemi erejét megőrizve a művészi forma igényes és forradalmi megújítására törekednek. Produkciójuk célba talál, akárcsak a mai kor számos, de kevésbé felkorbácsoló zenei alkotása.? – (forrás: MagyarDalNapja)

Vasárnapi gyerekek, Takáts Eszter és Zenekara

Darvas Benedek – ének, billentyűs hangszerek
Dudás Zsombor – dob, vokál
Horváth Gábor – basszusgitár
Keszei Krisztián – gitár
Ádám Rita – vokál, billentyűs hangszerek

Vasárnapi Gyerekek a Facebookon
 


 

Takáts Eszter és Zenekara

Takáts Eszter Zenekara őszinte és dögös. Az énekesnő erős formációt verbuvált össze, együttesének tagjai: Horváth Mihály szájharmonikás, Kosztin László szólógitáros, Giret Gábor basszusgitáros és Czimerman Csaba dobos. Takáts Esztert bemutatni nem egyszerű feladat. Talán többet mesél róla a környezete által használt számos asszociáció, mint például a ?gitáros lány a kutyával?, vagy a ?folk-zene Cindy Lauper-je?. Mire az ember eszmél, ő már egy másik kategóriát épít fel magának, s abban dőzsöl, aztán eltűnik, megnyer egy fesztivált, megjár mennyet-poklot, ismét feltűnik, új utazótársakkal, új zenészekkel, egy rakás új nyersanyaggal?

Vasárnapi gyerekek, Takáts Eszter és Zenekara

Sokan tartják zenéjét utazós zenének. A Pécsről elszármazott művésznő fejben csavarog, koncertjein magasba ragadva közönségét. Hangi adottságai alapján bármit elénekelhetne a folktól, a sanzontól, a jazzen át a popig minden műfajban, mégis a nehezebb utat választotta, saját dalokat ad elő. Eszter pimaszul közvetlen és őszinte világával hódította meg közönségét, és őrizte meg emberközelségét.

?Eszter valóban nagyon tud dalt írni, zeneileg és szövegekben is rendkívül termékeny, egy-egy hasonló minőségű sorért és dallammenetért mások fél életeket izzadnak.? – (Rácz Mihály, Lángoló Gitárok)

Takáts Eszter a Facebookon

A koncertek az NKA Zenei Kollégiumának támogatásával valósulnak meg.

A koncerteket támogatta a Cseh Tamás Program.

Cseh_Tamas_banner1