Iránytű-különdíjat nyert az Életreszóló.hu, Sárvár új turisztikai blogja

A Turizmus Trend és a Vendég&Hotel szakmai médiumok által meghírdetett ?Iránytű 2016? turisztikai kommunikációs versenyen, Digitális kampány kategóriában különdíjat nyert Sárvár új blogoldala, az Életreszóló.hu.

iranytu_dij

Az idén 11. alkalommal meghirdetett verseny legfőbb célja, hogy díjazzák az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs megoldásait. A megmérettetésre hét kategóriában, közel 60 nevezés érkezett. A Sárvári TDM a digitális kampányok között indított el a blogoldalát, ami amellett, hogy kategóriájában bekerült a legjobbnak ítélt 7 megoldás közé, a zsűri különdíját is elnyerte. Az indoklás szerint a szakértők ezzel a kiváló márkaépítést jutalmazták, figyelembe véve a dizájnt, a kivitelezést és a felhasználhatóságot valamint a közösségi médiumokon közvetített kampányok esetében az adott projekt népszerűségét, a követők számát, valamint az aktivitást is.

A Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. nemzetközi tapasztalatokra alapozva ? a közösségi tartalmakban rejlő lehetőségek kihasználásának céljából – körülbelül egy éve hozta létre az Életreszóló.hu blogoldalt. A felület célja, hogy egyéni hangvételben ismerjék meg a Sárvár iránt érdeklődők, milyen kikapcsolódási, feltöltődési és gyógyulási lehetőségeket nyújthat a város. Cél továbbá, hogy bemutassák, Sárvár már nemcsak egy hosszú hétvégés fürdőváros, hanem ennél sokkal több. Egy olyan hely, ahol a párok, a családosok is több napot tartalmasan tudnak eltölteni. ?Stratégiánk része, hogy a tartalommarketing módszereit kihasználva mutassuk meg: a szálláshelyek széles kínálatát, hiszen a prémium és a középkategóriás hotelek mellett minőségi apartmanok is szép számmal megtalálhatók itt.? – nyilatkozta Haller Ferenc a sárvári TDM ügyvezető igazgatója.

A www.eletreszolo.hu címen elérhető oldal látogatói eddig kizárólag a közösségi médiából és a keresőkből érkeztek, vagyis klasszikus hirdetési kampány nélkül, alig egy év alatt csaknem 25 ezer megtekintést ért el a felület, amelynek elkészítője és működtetője a Burkon.Média.

Forrás: TDM

Az Életreszóló blogoldalhoz