Sárváron is elindult a Jujunior Ritmikus Gimnasztika

Szeli Judit, azaz Juju néni 5 éves kora óta tornázik. Budapesten kezdett sportegyesületben, majd innen került az országos válogatottba. “A” kategóriás versenyzőként többszörös magyar bajnok egyéniben és csapatban is.

Közzétette: Sárvárikum – 2018. november 9., péntek

Elmondása szerint, a ritmikus gimnasztika már kicsi kora óta nem csupán sportként, hanem életcélként volt jelen az életében. Ennek megfelelően 14 évesen, aktív sportolóként már besegített kisedzőként, illetve elvégezte a kisbírói tanfolyamot. Juju néni megjárta Bulgáriát, Oroszországot, Észtországot, Ausztriában bíróként is dolgozik. Ausztriában az osztrák utánpótlás válogatott vezető edzője is volt. Túl országos és nemzetközi megmérettetéseken, versenyzőként, bíróként, vagy edzőként, jelen pillanatban 152 tanítvánnyal dolgozik a nyugati régióban.

Közzétette: Sárvárikum – 2018. november 9., péntek

A legújabb sárvári csoportok melett Bükön, Kőszegen, Lövőn, Petőházán, Sopronkövesden, Rábapatyon és Répcelakon is oktat. Sárváron az idei évben indult a Jujunior RG két legújabb csoportja: az óvodások (3,5 – 6 éves korosztály) a ritmikus sportgimnasztika alapjaival ismerkedhetnek, sok játék és zene mellett, míg az iskolások már komolyabban foglalkoznak a tornával. A legügyesebbek a haladó csoportban, országos, és nemzetközi megmérettetéseken is indulnak. A versenyeken kívül, sokfelé járnak kulturális is sport eseményekre bemutatót tartani a Jujunioros lányok.

Közzétette: Sárvárikum – 2018. november 9., péntek

A Gárdonyi iskola tornatermében kötél, buzogány, karika, labda és szalag gyakorlatokkal ismerkedhetnek azok, akik beiratkoznak. A lányok egyéni, páros, trió és csapatgyakorlatokat tanulnak, klasszikus és modern zenei kísérettel egyaránt. És hogy miért ajánljuk? Mert a gimnasztika bármely későbbi sport jó alapja lehet. Fejleszti az izomzatot, a koordinációt, a hajlékonyságot, jó labdaérzéket, az egyensúlyérzéket. A torna olyan tartást ad, amit egy kislány aztán egész életében csak hasznosítani tud. És persze, mert ez az egyik legnőiesebb sportág, amit csak választani lehet.

Közzétette: Sárvárikum – 2018. november 9., péntek

Akinek felkeltettük az érdeklődését, az november 18-án a Büki Sportcsarnokban a Jujunior saját szervezésű nemzetközi versenyén nézelődhet, és drukkolhat a kezdő és haladó versenyzőknek egyaránt. A facebookon a JuJunior Ritmikus Gimnasztika oldalán találhatnak bővebb információkat. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons