A taps Nektek szól – A közönségnek köszönte kitüntetését Králl Csaba

KrallCsaba_bs04
Fotó: Benkő Sándor

Augusztus 6-án, a XV. Vármeeting Motoros Találkozó és Rockfesztivál szombati napján, közvetlenül a Lord zenekar koncertje előtt Sárvár város Önkormányzati Képviselőtestülete nevében Sylvester János érdemérem kitüntetést adott át Kondora István polgármester, Máhr Tivadar alpolgármester és Kondor János, a Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója a vár nagyszínpadán Králl Csabának.

KrallCsaba_bs06
Fotó: Benkő Sándor

Ahogy a kitüntetés szövegezése is kiemeli, Králl Csaba a kezdetektől jelentős mértékben segítette az idén már 15 éves múltra visszatekintő Vármeeting rendezvények sikerét ötleteivel, elképzeléseivel és jó szervezőkészségével. Kondora István polgármester felidézte korábbi élményeit, amikor még a művelődési központ munkatársaként, a kulisszák mögül, személyesen is meggyőződhetett erről, iletve láthatta, milyen izzó, lelkes hangulat kísérte a találkozókat a közönség oldaláról.

KrallCsaba_bs05
Fotó: Benkő Sándor

Králl Csaba megtiszteltetésnek nevezte a díjat, és kiemelte, nem csak az ő érdeme, hogy a Vármeeting ennyire sikeressé vált. Köszönetet mondott a támogatásért a klubjának, az egész stábnak, és külön kiemelve a közönségnek, akik nélkül nem működhetett volna a rendezvény. „Ehhez Ti kellettetek, a taps Nektek szól!” – mondta, majd néhány perc múlva húrokba csapott a Lord.

KrallCsaba_bs01
Fotó: Benkő Sándor