Új klip és Synth-pop szombat – villáminterjú Robert Müllerrel

Müller Robi – ahogy a barátai ismerik, és Robert Müller – ahogy a facebookon megtaláljuk, és amely fedőnéven a zenei projektjei futnak. Többször hírt adtunk már aktuális megjelenéseiről, most ismét felkerestük néhány kérdéssel. Apropót erre a múlt héten debütált új videoklipje, és a hétvégén esedékes sárvári fellépése jelent.

– Mesélj az új videóklipedről (Voyager)! Mi volt a koncepció, hogyan illeszkedik a korábbiakhoz!

Az uj videoklipről annyit kell tudni hogy ez a soronkövetkező negyedik videóm. Tőlem megszokott módon szintén maradtam a fekete-fehér képvilàgnàl, a videót Grag Velet (Plazmabeat) baràtommal készitettük minimal stílusban.

– A kislemezed óta hogy álltok? Készül új szerzemény? Marad az instrumentális megközelítés, vagy lesz esetleg ének?

A kislemez óta készülgetnek uj zenék is. Kicsit visszavettem a tempóbol, mivel még két feldolgozásokat játszó zenekarnak is tagja vagyok. Természetesen megmaradok az instrumentális vonalnál de nem kizárt, hogy lesznek énekkel ellátott szerzemények is. A lemezem kint van egyébként Moszkvában egy kiadónál, tàrgyalgatunk. Ők ragaszkodnak inkább az énekhez.

– A szombati, általad szervezett estre hogyan, mi alapján választottál közreműködőket?

A szombat este fellépő zenekarok a baráti körömből valók, s mivel még nem jártak a környékünkön, úgy gondoltam, itt az ideje, hogy megmutassák magukat a sárvári közönségnek.

– Készültök-e valami különlegességgel a sárvári estre?

Mindenképp! Itt a látványvilágra helyezném a hangsúlyt. Persze a hangzás is tökéletes lesz, hiszen mind a négy zenekar maximalista.

– Hol lehet majd találkozni a projekteddel a fesztiválidőszakban?

A fesztiválidőszakban látható leszek a Das Model nevű zenekarral (ez a másik formáció, amiben még zenélek) a Volt fesztiválon, az AlteRàbán és a Balaton Soundon. Egyelőre ennyi, amiről jelenleg tudok. Ha kapunk még meghívást bárhová, arról tájékoztatni fogom a nagyérdeműt a honlapomon, vagy a facebook csatornámon.

| A szombati koncert részletei itt |