Vanbaj – Kis és nagy állatok – a méhész ufók és más történetek

Az emberiség évezredek óta fürkészi az eget. Ki-ki a csillagokban gyönyörködik, másokat a kis fénylő pontok közötti sötét részek kápráztatnak el, de olyanok is akadnak szép számmal, akik teljesen más okból bámulják az égboltot, azonosítatlan repülő tárgyak után kutatnak, amiket ufóknak is szoktak nevezni. Ez utóbbiakról szeretnék önökkel megosztani néhány gondolatot, illetve írásom folyamán bizonyítékokkal is előrukkolok.

Illusztráció: Kondor Tamás

Az nem is kérdéses, hogy az eddig felfedezett univerzumokban, a számtalan bolygók egyikén, vagy akár többön is kialakulhatott az élet, és akkor még nem is beszéltünk a fel nem fedezett univerzumokról. Az emberek gyakran számolnak be arról, hogy idegen lényeket láttak repülni mindenféle csillogó, vagy akár egyszerű járművekkel. Történtek olyan esetek is, amikor a földönkívüliek elrabolták embertársainkat, és különféle kísérleteknek vetették alá őket, többnyire Amerikában. Ezeket a történeteket ilyen-olyan formában számtalanszor hallottuk már, vannak viszont olyan esetek is, amelyekről hallgat a média. Ezek közül szeretnék önökkel megosztani párat.

Gabriel Understone, Splashcastle-i lakos, akinek gyönyörű farmja van, egyik nap azt tapasztalta, hogy az idegenek elrabolták az egyik tehenét. Saját szemével látta, amint egy sugárnyaláb körbefonja az állatot, majd felrepíti az ég felé, miközben a tehén múzott, nagy meglepetésében. A férfi nem tudta mire vélni az esetet, de biztos, ami biztos, feljelentést tett a helyi seriffnél. A település kocsmájában a gazda megbeszélte a történteket barátaival, akikkel arra a következtetésre jutottak, hogy az idegenek is szerethetik a hamburgert. A gazda már-már belenyugodott, hogy elvesztette egyik legszebb tehenét, amikor az ufók visszahozták. Ránézésre semmi figyelemreméltót nem tapasztalt, de csakhamar kiderült, hogy az állat vemhes. Nagy titokban tartotta a gazda a tehén megesettségét, mert ugye, mit szóltak volna a szomszédok, ha megtudják. Amikor aztán eljött az ellés ideje, Gabriel nagyon figyelt, mi fog történni, de hirtelen nagy álmosság tört rá, és sajnos minden szándéka ellenére elaludt. Reggelre a tehén ismét eltűnt.

Tehát, mint láthatjuk, bizony történnek érdekes dolgok körülöttünk, és nem mindig csak embereket rabolnak és erőszakolnak meg a távoli idegenek. Manapság már annyira sokan állítják, hogy eltérítették őket, hogy azt gondolná az ember, hogy az űrlényeknek ez már-már valamiféle hobbijuk.

Egy másik különös történet egy vadásszal történt Észak-Ausztráliában. Épp lesben ült a fűben, amikoris arra figyelt fel, hogy egy piramis formájú tárgy lebeg a folyó felett, ahová a bivalyok jártak inni. A vadász, elmondása alapján, közelebb lopakodott, és ekkor látta, hogy az ufóból egy fénynyaláb kiemel egy krokodilt a folyóból, miközben az éppen elkap a parton egy bivalyt, majd szépen lassan beszívja őket a repülő tárgy ajtaja. A vadász olyannyira megijedt, hogy ordítva menekült el a helyszínről. Mérföldekkel arrébb találtak rá egy étkezde vécéjében kuporogva. Amikor a nyugtatóinjekció után megkérdezték tőle, mitől ijedt meg ennyire, azt mondta, elképzelte, hogy a két elrabolt állatból, mi jöhetett létre a transzportálás során történő molekulakeveredéskor. Természetesen senki nem hitt a vadásznak. Nem sokkal az eset után viszont nőtt a bejelentések száma, amelyek szerint egy addig ismeretlen lényt láttak Ausztrália partjainál, aki folyamatosan saját magát akarta megenni, végül sikerült is neki.

Illusztráció: Kondor Tamás

Szintén Amerikában történt, hogy egy idegen űrhajót észleltek fényes nappal egy tanya legelője felett. A szemtanúk szerint az idegenek a telek végén lévő méhkasokból teleportálták a méheket az azonosítatlan repülő tárgyba. Nem sokkal később az ufó furcsán kezdett mozogni az égen, majd leszállt a legelőre, és vagy egy tucat humanoid típusú élőlény kezdett rohangálni a réten, volt, amelyik a földön fetrengett. Miután kirohangálták magukat, visszafutottak a járműbe, és hatalmas sebességgel eltűntek.

Észlelések régen is voltak, és a jövőben is lesznek, de kérek mindenkit, ne hagyják elrabolni háziállataikat, mert ki tudja, mit tesznek velük az idegenek. Ha van rá lehetőségük, ajánlják fel, hogy inkább önöket rabolják el helyettük, megvédve ezzel jóravaló kedvencüket a várható megpróbáltatásoktól.

– Molnár Saci –

Molnár Saci „Vanbaj” sorozatának további gyöngyszemei ?