Szent László Katolikus iskola Archives - SÁRVÁRIKUM

Szent Mártonra emlékeztek

Savaria szülöttére, Szent Mártonra emlékeztek a Szent László templomban. A rossz idő miatt a hagyományos lampionos felvonulás elmaradt ugyan, de a szentmise előtt rövid időre jobbra fordult, és engedélyezett Óra Krisztián atyának és a lelkes ovisoknak egy rövid lampionos sétát … Tovább olvasom »

Petőfi nekünk

A Petőfi 200 jubileumi programsorozathoz csatlakozott a Szent László Katolikus Iskola diáksága ás tantestülete, és „Petőfi nekünk” címmel rendeztek rendhagyó irodalom órát, amelyre sok érdeklődő volt kíváncsi. Fotó: BS

Falco a suliban

Élménybeszámolót, bemutatkozást tartottak a négyszeres magyar bajnok Falco KC játékosai: Sövegjártó Ábel és Marko Krivacevic, valamint Tóth Dávid marketingmenedzser a Szent László Katolikus Iskola tanulói részére. A rendkívül jó hangulatú beszélgetés után kosárlabdás játékokkal szórakoztatták a diákokat, és az óvodásokat. … Tovább olvasom »

Jubileumi ünnepség

A Szent László Katolikus Általános Iskola újraindulásának 25. évfordulóján tartottak jubileumi ünnepséggel egybekötött tanévzárót, amelyen az iskola diákjai adtak műsort a meghívott vendégeknek és diáktársaiknak, a pedagógusoknak. A rendezvényen részt vett Dr Székely János megyéspüspök és Ágh Péter országgyűlési képviselő … Tovább olvasom »