Frissült a Sárvár Guide – kényelmesebb és egyre hasznosabb!

Csupán néhány hét telt el azóta, hogy az új és ígéretes sárvári mobilapplikációról, a Sárvár Guide-ról összegyűjtöttük az első benyomásainkat. A tömör összefoglalónkban a számos jól működő funkció bemutatása mellett megemlítettünk néhány olyan pontot is, ahol szerintünk javítani lehet a felhasználói élményen, hiszen a Sárvár Guide fejlesztői kifejezetten várják is a visszajelzéseket. Hogy mennyire komolyan veszik ezt, azt jól mutatja, hogy az azóta elkészült, május 11-én megjelent frissítésben (2.5.0 verzió) valamennyi a cikkünkben is említett észrevételt figyelembe vettek és javítottak! Lentebb listázzuk a változásokat.

Az új verzió fontosabb változásai

– A felhasználói felületbe bekerült egy nyelvválasztó piktogram, így már a készülékünk nyelvétől függetlenül dönthetjük el, hogy magyarul, angolul, németül vagy csehül szeretnénk böngészni az alkalmazást.

– Átprogramozták a készülékünk „vissza” gombját, amely a korábbi verzióban az alkalmazásból való kilépést jelentette, így sokkal kényelmesebb a navigáció, most már ugyanúgy visszaléphetünk a gombbal is, mint a fenti zöld navigációs nyíllal.

– Megjelent egy info-ikon, amelyen keresztül a rendszeren belülről is megtaláljuk a fejlesztők elérhetőségeit, nem kell ezért külön felkeresni a weboldalukat.

Mindezek mellett folyamatosan zajlik a tartalmi fejlesztés, illetve a közreműködő partnerek gyarapítása is. Nem csak a friss programrok, szálláshelyek, turisztikai célpontok elérése miatt éri meg letölteni az alkalmazást, helyiek is nagy hasznát vehetik: a szolgáltatások között már elkezdtek megjelenni a különböző kedvezményekre jogosító akciók, és ezekből várhatóan csak több lesz. Továbbra is arra biztatjuk az okoseszközökkel rendelkező olvasókat, tölsék le a Sárvár Guide-ot, ha pedig megtették, frissítsék!

| a Sárvár Guide letölése Androidra | | a Sárvár Guide letöltése iOS-re |