Kattintott már a Sárvári Fotóklub megújult honlapjára?

Nem teljesen újkeletű a hír, hiszen az új weblap már a múlt év novemberében élesedett, mégis mostanra lakták azt be a tagok igazán. Rengeteg hasznos információ került fel, és teljesen új rovatok is indultak.

A honlap első ránézésre elegáns, áttekinthető, sallangmentes képet nyújt önmagáról (meg persze a közösségről), és természetesen reszponzív, azaz alkalmazkodik a tabletek, vagy mobiltelefonok kijelzőjének méretéhez is. A struktúráját tekintve hármas szerepet tölt be.

Hasznos mindenki számára, akit érdekel a fényképezés

A Sárvári Fotóklub Egyesület tagjai olyan információkat adnak közre az oldal „Hasznos” menüpontja alatt, amelyekre a legtöbb induló fotósnak szüksége van. Persze mondhatnánk, hogy ezek máshol is megtalálhatók az interneten, – ami igaz is lenne ?, csakhogy nem szabad megfelejtkezni arról, hogy ide többszörösen szűrt, hiteles anyagok kerülnek csak ki. Magyarul, a lap megspórolja az érdeklődő számára a félrevezető, vagy kétséges minőségű tartalmak hálójában való evickélés strapáját.

Hatékonyan reprezentálja a Fotóklub működését

Nem csupán a tagok listáját, bemutatkozását, kiválogatott galériáit böngészhetjük át, több jópofa rovatot is indítottak a klubosok. Így havonta válogatásalbumot közölnek „A hónap fotói” címmel, amely albumban az adott hónapban a saját képeik közül válogatnak. Szintén nagy ötlet az „Online tárlat”. Mint minden élő alkotó közösség, a Fotóklub tagjai is részt vesznek időnként önálló, vagy csoportos kiállításokon. Az érdeklődő, aki ezekről lemaradt volna, utólag átnézheti a kiállítás anyagát a honlapon.

Belső kapcsolattartásra is kiváló

Bár ezt a funkciót nem látja „külsős”, az oldalra regisztrációval be is tudnak jelentkezni a tagok, ahol többletinformációkhoz juthatnak, például egymás elérhetőségeivel kapcsolatban, ilyen módon a kapcsolattartás is egyszerű a lap segítségével.

És mindezek csupán az első benyomások. Ha még nem látta az oldalt, ajánljuk a megtekintését, a frissítéseikről pedig igyekszünk itt a Sárvárikumon is rendszeresen hírt adni.

A klub honlapja elérhető idekattintva, vagy a http://sarvarifotoklub címen