Kiszivárogtak a Sárvárikum beépített emberének felvételei

Igen, igen: még mindig a május eleji közös városi sportmegmozdulásról, a Fut a Sárvár, gurul a Sárvárról van szó, de most másként. Tartozunk ugyanis egy vallomással. Teljes titokban beszerveztünk és – hát, hogy is mondjuk? – „bedrótoztunk” egy futót, aki így, amolyan téglaként, a mellkasára erősített GoPro akciókamerával teljesített egy 5 kilométeres távot a versenyen.

FPR_1
Képkocka Darics Róbert videójából – alább megtekinthető

Most jött el az idő, hogy ezeket a felvételeket is közreadjuk. Egyrészt azért, hogy aki ott volt újraélhesse a hangulatot, másrészt pedig azért, hogy aki még soha nem vett részt hasonlón (esetleg csak kívülről látott ilyesmit), bepillantást nyerhessen abba, milyen érzés végigfutni Sárvár legorgalmasabb utcáinak közepén, egy igazán színes, sárváriakból álló mezőny tagjaként.

FPR_2
Képkocka Darics Róbert videójából – alább megtekinthető

A rögzített felvételek persze nem mentesek a lépések okozta rázkódásoktól, dehát épp ettől hiteles az egész. Úgy érezhetjük magunkat, mint egy FPS lövöldözős játékban, csak éppenséggel szelídebb és egészségesebb missziót teljesítve. A beépülős munkát ezúton is nagyon köszönjük Darics Róbertnek! Jövünk neki eggyel! Na, és persze gratulálunk. Itt a videó, tessék osztani: