Méhecskék, kutyák és búcsú a nyártól – hétvégi programajánló szeptember 6-8.

95 éves lett a Sárvár és Vidéke Méhész Egyesület. Ez alkalomból a városba érkezik Magyarország Mézkirálynője és Első Udvarhölgye, illetve a Kárpát-medence mézlovagjai. Az ünnepség mellett a gyerekeket vidám kézműves sátor várja, kulturális programok, mézkóstolás, és számos meglepetés színesíti a születésnapi programot.

 

A Sárvári Állatvédő és Kutyás Sport Egyesületet a legtöbben a kutyasuliból, kutyaoviból ismerik. Hosszú munka után, Sárvár kutyabarát lakosai újabb területet vehetnek birtokukba – új kutyafuttatót avatnak! Szeptember nyolcadikán, 14-órai kezdettel átadó ünnepség, és kutyás programok várnak minden érdeklődőt!

 

Mivel is indulhatna jobban a vasárnap, mint egy galéria látogatással – Pálvölgyi M. Tamás kiállításának megnyitójára kerül sor a Galeria Arcisban. A Budepesti Metropolitan Egyetemen végzett képzőművész tárlatát Dabóczi Dénes művészettörténész nyitja meg. A megnyitó 2019. szeptember 8-án 11 órakor kezdődik. 2019. október 1-ig tekinthető meg a kiállítás.

 

Bár a nyár lassan véget ér, a jó dolgokról nem kell lemondani. A Danubius Health Spa Resort ezen a hétvégén lehetőséget és alkalmat ad az ünneplésre. A Nyárbúcsúztató Sunday Brunch délben nyitja meg kapuit, szeretettel várva a régi és új vendégeket egyaránt!