Pihentető hétvége testnek és léleknek – programajánló, szeptember 13-15.

Egész hétvégés hagyományőrző rendezvény veszi kezdetét ma délután a várban – a Sárvári Szüreten idén szűkebb pátriánk, a Rábaköz lesz a főszereplő! Pénteken viseletbemutató és a folklórműsor után táncházba várnak minden érdeklődőt, szombaton pedig vásár, felvonulás, és szüreti bál várja az érdeklődőket!

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürő szerencséssé teszi a péntek tizenharmadikát – zenés éjszakai fürdőzésre várják az érdeklődőket! A gyerekekre is számítanak, a csúszdák és élménymedencék is üzemelnek, a kényeztetésre vágyók pedig elmerülhetnek a különleges szaunaszeánszokban! Az estét Nagy Jonathán bűvész és illúzionista teszi varázslatossá!

Hetedszer rendezik meg Sárváron a Flex „Fut a Sárvár Gurul a Sárvár” című futó és görkorcsolya fesztiválját. Nem csak versenyzőket, hanem családokat, gyerekeket, fiatalokat és természetesen felnőtteket egyaránt várnak a szervezők. Az idei évben az öt kilométeres távon diák kupa indul, díjazzák a legjobb általános iskolás (felső tagozatos) és középiskolás versenyzőt!

A Nyitott templomok napja programsorozathoz csatlakozott a káldi Keresztelő Szent János templom is, ahol közös gyertyagyújtással, irodalmi és zenés programokkal várják az elmélyülni vágyókat. A megyében több helyen is becsatlakozhatnak a programba, ezekről bővebben itt tájékozódhatnak!