A Sárvárikum egyik hasznos újdonsága: Lapszemle

Az átalakított Sárvárikum egyik hasznos és remélhetőleg hamar népszerűvé váló újdonsága a Lapszemle menüpont. Nézzük meg kicsit közelebbről, mit is tud! Kiválasztottunk a Sárvárhoz kapcsolódó facebook-oldalak sűrűjéből 3×3 darabot, amelyek rendszeresen, naponta akár többször is frissülnek, tehát élők, és érdemes figyelemmel kísérni őket. Ha az olvasó rákattint a Lapszemle menüpontra, hármas oszlopos osztásokban ezeknek a facebook-oldalaknak a hírfolyamát látja egymás mellett, könnyen áttekinthetően, azonnal átböngészhetően, így nem kell figyelmünkkel kikerülnünk a kiscicás gifek és a kattintásvadász „mindenegyben”-típusú bejegyzéseket ahhoz, hogy érdemi információhoz jussunk.

Természetesen a Lapszemle csak a gyors és hatékony információhoz jutást segíti, kattintáskor azonnal átirányít vagy az adott facebook-oldalra, vagy a hozzájuk kapcsolódó facebook-on kívüli webhelyre, ami azt jelenti, hogy az adott oldalak létrehozói is kifejezetten jól járnak, hiszen koncentráltan juthatnak el a célközönségük egy részéhez. Win-win!

Ahogy írtuk, első körben 3×3 facebook-oldalt szemeltünk ki a Lapszemle rovathoz, ezek kiválasztásakor pedig azt vettük figyelembe, hogy megjelenjen a friss helyi hírek mellett a kultúra, legyen hasznos információ a turisták és a helytörténeti érdekességeket kedvelők számára is. A Lapszemle a következő facebook-oldalat hírfolyamát összegzi:

1×3

Sárvári TV facebook-oldala »

Sárvári Rádió facebook-oldala »

Sárvár Anno facebook-oldala »

 

2×3

Nádasdy-vár Sárvár facebook-oldal »

Huszármúzeum Sárváron facebook-oldal »

Nádasdy Ferenc Múzeum facebook-oldal »

 

3×3

Sárvár TDM facebook-oldal »

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő facebook-oldala »

Spirit Hotel facebook-oldala »

Minden olvasónak hasznos és tartalmas böngészést kívánunk!