Operettest – Orfeum Vándorszínpad
Időpont:
Helyszín:
2016. július 31. (vasárnap) – 20:30

Fergeteges operett gálával, az operett világának sztárjaival és világhírű zenészekkel érkezik az Orfeum Vándorszínpad Sárvárra. Igényes show-műsor, látványos jelmezek, forró hangulat – lendületes tánckarral és zenekarral fűszerezve! Akik szeretik az operettet, azok számára felejthetetlen élmény lesz az előadás. Akik pedig még csak most ismerkednek a műfajjal, az örökzöld slágereknek és a színpadi látványnak köszönhetően szintén nagy élmény lesz az első találkozás.

A népszerű sztárok között ott lesz mindenki kedvence, Oszvald Marika, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja és Kékkovács Mara színésznő, szubrett. A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati, az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika szubrett, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek.

Az Orfeum Vándorszínpad műsora több, mint két órán át, vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett szerelmeseinek. A Somló hegyi Tornai Pincészetnek köszönhetően, borkóstolóval is várják szeretettel a nagyérdeműt.

Az előadás esőnapja: 2016. augusztus 1. (hétfő), 20:30
Jegyek kaphatók elővételben és az előadás napján a helyszínen. Jegyelővétel lehetséges a Ticketportal országos jegyirodáiban és online is.

Online jegyfoglalás

Elővételes jegyeket a VIII. Nádasdy Történelmi Fesztiválon is válthat 2016. július 14?17-ig. (Itt Ajándék- és Kultúra Erzsébet Utalványt is elfogadnak.)
Jegyárak: elővételben: 3300,- Ft, az előadás napján 3600,- Ft