Gyorsan érkezett a segítség – Lemondja a jótékonysági gyűjtést annak szervezője

Egy hete adtunk hírt róla, hogy a Tinódi Gimnázium egyik öregdiákja, Kovács Adél jótékenysági gyűjtést szervez annak a tokorcsi családnak a megsegítésére, akiknek a közelmúltban vált a tűz martalékává csaknem minden tárgyi értékük.

Kovács Adél felvétele a kiégett házról

Adél a február 1-jétől 14-éig tartó időszakra állapodott meg a Tinódi Gimnázium vezetőségével, hogy adománygyűjtőpontként a kezdeményezés mellé állnak. A hír nagyon sokakhoz eljutott, sokan megosztották, igazi segítő összefogás látszott kibontakozni olvasóink körében is. Adél mindeközben folyamatosan tájékozódott a család sorsa felől, így tudta meg legutóbbi tokorcsi látogatása alkalmával, hogy a február elejére tervezett jótékonysági gyűjtés valójában már okafogyottá vált – hála a környékbeliek példaértékű segítségének.

Kovács Adél felvétele a kiégett házról

A család átmenetileg Kenyeri településen kapott lehetőséget arra, hogy tetővel a fejük felett kezdjék el újraépíteni az életüket. Nagyon sok tárgyi adomány is érkezett, így ezek további gyűjtésére már nem lesz szükség.

A fentiek miatt tehát Adél lemondja a gyűjtési akciót, egyben minden segítőkész érdeklődőt arra bíztat, hogy az esetlegesen már összekészített felajánlásokkal kapcsolatban vegyék fel a kapcsolatot valamelyik karitatív szervezettel, hiszen a tokorcsi családon kívül sajnos mások is küzdenek hasonló gondokkal.