segítség Archives - SÁRVÁRIKUM

Síri csend… – Veiczer Krisztiánnal, a HUNOR mentőszervezet sárvári tagjával találkozhattunk

Veiczer Krisztián tűzoltó főtörzsőrmestert, a HUNOR mentőszervezet sárvári tagját köszöntötték közönségtalálkozón Február 6-án 7,8 erősségű földrengés rázta meg Törökország három tartományát és Szíriát. Szinte még fel sem eszméltünk a döbbenetes hír hallatán, amikor már több mentőegység elindult segíteni, életet menteni … Tovább olvasom »

Mostantól a Sárvárikumon is megtalálja a környék gazdakereső mentett kutyáit

Régóta figyelemmel kísérjük a közösségi oldalon a Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítvány munkáját, és sokszor eltűnödtünk már rajta, hogyan tudnánk segíteni a tevékenységüket a saját eszközeinkkel. Technikai lehetőségeinket tekintve mostanra érkezett el a Sárvárikum.hu arra a szintre, hogy partnerséget … Tovább olvasom »

Adománygyűjtést szervez a tinódis öregdiák

Egy tokorcsi család szinte mindenét elvesztette egy rövidzárlat okozta tűzben. Megsegítésükre Kovács Adél, a Tinódi gimnázium véndiákja szervezett adománygyűjtést a középiskola támogatásával. Február 1-jétől 14-éig tehát az gimnáziumba, mint adománygyűjtő pontba várják a felajánlásokat a család életének tárgyi újraépítéséhez. A … Tovább olvasom »