Impossible? I?m possible – Nagy Hunor szemináriuma

Április elején volt egy éves az Iridium Fitness. Ez alkalomból április 9-én, szombaton Nagy Hunor WABBA testépítő világbajnok volt a vendég a sárvári edzőteremben. Hunor személyében nagyszerű embert és nagyszerű sportolót ismerhettünk meg.

NagyHunor_bs05
Fotó: Benkő Sándor – A teljes fotóalbumhoz kattintson a képre!

A szemináriumon tartalmas motivációs előadást hallhattak az egybegyűltek, amely arról szólt, mi kell a sikerhez, hogyan valósíthatjuk meg az álmainkat. „Mindenki különleges, és van, amiben tehetséges. Ezt kell megtalálni.” – mondta Hunor. Ha van egy célunk, azt nem elég akarni, hanem tenni is kell a megvalósulásáért. A siránkozás és panaszkodás nem visz előre, csak a befektetett munka és a tettek. Ha több akarsz lenni, mint más, tegyél bele több munkát, mint más. Hunor mondandóját személyes és a sporttörténelemből vett példákkal is alátámasztotta. Beszélt arról is, mennyire fontos, hogyan gondolkodunk. „Az vagy, amit gondolsz magadról. Ami körülötted megnyilvánul, az mind a gondolkodásod eredménye” – mondta. Ha elhisszük magunkról, hogy képesek vagyunk valamire, megnyílnak előttünk a kapuk. Programoznunk kell a tudatalattinkat, hogy pozitív valóságot teremthessünk magunknak. Nem az számít, mennyi energiát, munkát, időt fektettünk valamibe, hanem az, hogy beletettük-e mindazt, ami a cél eléréséhez szükséges – hangsúlyozta Hunor. Ha mindig ugyanúgy csináljuk a dolgokat, ahogy szoktuk, az eredmény is mindig ugyanaz marad. Ha jobb eredményt szeretnénk, ne a csodát várjuk, hanem tegyünk érte még többet, lépjünk ki a komfortzónánkból! Ha kell, bukjunk el többször is, de tanuljunk meg felállni, vonjuk le a tanulságokat és csináljuk másképp! Nem másokat kell legyőzni, hanem önmagunkat nap mint nap, ha ezt tesszük, akkor bajnokok leszünk! „Ha azt teszed, ami könnyű, az életed nehéz lesz. Ha azt teszed, ami nehéz, az életed könnyebbé válik.” – mondta.

NagyHunor_bs17
Fotó: Benkő Sándor – A teljes fotóalbumhoz kattintson a képre!

Az előadás után Huni bemutatott egy lábedzést is. Az erő, a kitartás, az elhivatottság és a sport iránti szenvedélye minden mozdulatából tükröződött. A sorozatok közötti pihenőidő sem telt tétlenül, Huni sztorizgatott és kérdésekre válaszolt. Tartalmas délután volt, sokat tanulhatott, okulhatott mindenki, aki ellátogatott szombaton az Iridium Fitness Fekete-híd utcai testműhelyébe.

? Kertész Mónika ?