Sikerdarabját turnéztatja a Sárvári Oratórikus Kórus

A Sárvári Oratórikus Kórus jövő tavasszal, felújított formában, három előadást adva viszi színre sikerdarabját, Az élet kenyere című musicalt. Sárvár határain túl Celldömölkön és Szombathelyen találkozhatnak a Jézusról szóló darabbal.

Az előadás az amerikai Marty Haugen: Feast of life című zenés darab magyar változata, amely Jézus életét mutatja be Lukács evangéliuma alapján. Magyar szövegét a Sárvári Oratórikus Kórus karnagya, dr. Szalai Ferencné írta. Marty Haugen zenéje fiatalos, felcsendül benne gospel, dzsessz, soul, blues, rock, valamint héber és szláv dallamvilág és eredeti gregorián motívum is. A dalokat egy kisebb zenekar, zongora, gitár, fuvola, és dob kíséri. Az énekszólókra és négyszólamú vegyes karra írt zeneműben közel 80 énekes, 6 tagú zenekar és gyerekkórus lép fel, igazi élményt nyújtva minden korosztály számára.

Az előadásra 2018. január 1-jétől 1.500,- Ft és 3.000,- Ft-ért kaphatók jegyek Szombathelyen a Bartók Teremben, Celldömölkön a Kemenesaljai Művelődési Központban, és Sárváron a Lilaudvar Kávéházban (Batthyány u. 41.) valamint interneten, a http://sok.info.hu/jegy weboldalon.

Előadások:

Celldömölk, Kemenesaljai Művelődési Központ: 2018. március 03. (szombat) 18 óra
Szombathely, Bartók Terem: 2018. március 24. (szombat) 19 óra, és március 25. (vasárnap) 15 óra

Forrás: Sárvári Oratórikus Kórus