SOK Archives - SÁRVÁRIKUM

Tíz éves a SOK

Ünnepi közgyűlést tartott a Sárvári Oratórikus Kórus (SOK) telephelyükön, a Hangvillában. A civil szervezet eltelt tíz esztendejéről az egyesületük elnöke, dr Szalai Ferenc számolt be. Hosszan sorolta az eredményeiket, az egész estét kitöltő sikeres produkcióikat, valamint megemlékezett a segítőkről, támogatókról, … Tovább olvasom »

Tíz éves a SOK

A tíz éves évfordulóját ünnepelte a Sárvári Oratórikus Kórus az arénában. A jubileumi műsor keretében köszöntötték a kórust a vele kapcsolatban álló művészeti csoportok, a megye és a város vezetői. A produkciót a hálás közönség vastapssal jutalmazta. Fotó: BS

Próbál a kórus

szeptember 11-én 17.30 órakor tartja hosszú szünet után a „Csodák földjén” című jótékonysági koncertjét a SOK (Sárvári Oratórikus Kórus) a Nádasdy-vár udvarán. Az előadással kapcsolatos információkkal tájékoztatta a sajtót a kórus vezetése. Dr. Szalai Ferenc egyesületi elnök vezette sajtótájékoztatón dr. … Tovább olvasom »

„Magyarnak lenni jó”

A járvány megfékezésére hozott rendelkezések miatt elmaradtak az 1848-49-es forradalom és szabadságharc megünneplésére rendezett nyilvános ünnepségek. A Sárvári Oratórikus Kórus tagjai sokat dolgoztak azért, hogy méltó legyen az ünnepi műsor. Megmutatjuk, és megosztjuk olvasóinkkal, hogy amennyiben nem lép közbe a … Tovább olvasom »

Holland Mikulás a Hang-villában

A Sárvári Oratórikus Kórus Hang-viila otthonába érkezett meg a holland Mikulás. Fekete Péter segédjével ajándékokat osztott a gyerekeknek, akik verssel, énekkel köszönték azt meg. A holland Mikulás az esemény végén nagy jókedvében táncra is perdült. Fotó: Benkő Sándor  

Fotókiállítás-megnyitó SOK dallal

A Sárvári Oratórikus Kórus (SOK) Hang-villa kamaratermében nyitotta meg dr. Szalai Ferencné, a kórus vezetője Szőnye László fotókiállítását. Laci tagja a kórusnak már a kezdetektől. Bár nem énekel, ő tölti be az önként vállalt vendéglátás-felelős posztot. Ő készíti a finom … Tovább olvasom »

Hangvilla avató

A Sárvári Oratórikus Kórus több mint 1000 órás önkéntes munkával, saját anyagi erővel tette otthonossá új telephelyét, amit Hangvillának kereszteltek. A Hangvillát kis házi ünnepséggel avatták fel. Fotó: Benkő Sándor

Adventi SOK

Egy képzeletbeli család meghívására látogatott el a Sárvári Oratórikus Kórus, ahol a szentestét játékkal, sok dallal töltötték,. A Városháza nagytermében a meghitt rendezvényen adták át a „Sárvár ölén” című dalra készített pályázati videók eredményének díjait. Első helyezett Varga Zsolt, második … Tovább olvasom »