Szombatonként a Csónakázó-tón kocognak a zsírzárlatosok

Nagyban zajlik a Zsírzárlat, a Láthatatlan Sárvár életmódváltó projektje. A fogyópáros első hete nagyon sűrű, és még vasárnap is vár rájuk egy edzés. A szombatjuk ugyan szabad lett volna, de úgy döntöttek, kihasználják az októbert meghazudtoló jóidőt, és szívnak magukba egy kis oxigént a Csónakázó-tó gyönyörű környezetében.

A vasárnapi nagy összegző cikk megjelenése előtti önálló futóedzésüket – ameddig az időjárás kedvez – rendszeresnek, amolyan nyílt délutánnak szánják, amikor a Zsírzárlat követői, olvasói is becsatlakoznak majd a jóhangulatú kocogásba. Az első ilyen szeánszra ugyan még nem jött el senki az olvasók közül, de többen is jelezték, hogy amennyiben komoly és rendszeres a dolog, a következőre már mindenképp partnerek lesznek. Ezúton vegye mindenki buzdításnak a cikket, időpontot pedig a Zsírzárlat Facebookján lehet egyeztetni a fiúkkal.

A Zsírzárlat mindkét helyszínén (az Oxygen Fitnessben és a Sárvárfürdőn) remek hangulatban zajlanak az edzések, de azért páratlan és felszabadító erejű volt a résztvevők számára a szabadban, a természetben futni. Bár edzettségük még nem az igazi – hiszen a Sárvárfürdő által a projekt idejére felajánlott Polar óra többször megszakíttatta a köröket, és a túl szapora pulzus miatt sétára módosította a tempót – szép eredményeket (Nyuszi 972, twickkk 633 elégetett kalóriát) regisztrálhattak az edzésnaplójukba a délutáni futás végén.

A jövő héten remélhetőleg már több kocogót láthatunk majd a helyszíni fotókon. Vasárnap nagyösszefoglaló, és ne feledjék, érdemes követni az akciót a Facebook közösségi oldalon is, hiszen ott napról-napra hírt adnak magukról a fogyózók nyilvános napló formájában, fotókkal, kisvideókkal is, és nem utolsó sorban, örömmel válaszolnak minden érdeklődő kérdésre. 

A Zsírzárlat program fő támogatói az Oxygen Fitness, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és a NYME-SEK terhelésélettani laborja.