Koncertfúvószenekar Archives - SÁRVÁRIKUM

Forradalom és szabadságharc

A 176. évfordulón emlékeztek a 1848-49-es forradalom és szabadságharcra a Nádasdy-várban. Az ünnepi beszédet Máhr Tivadar mondta, az ünnepi műsort a Sárvári Turisztikai Technikum 10T. osztálya adta – felkészítőtanáruk Szalai Viktória. Az ünnepség után megkoszorúzták Petőfi Sándor szobrát. Közreműködött a … Tovább olvasom »

Az 1848-49-es forradalomra emlékeztek

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 174. évfordulóján tartottak megemlékezést a Nádasdy-vár udvarán, ahol ünnepi beszédet mondott Ágh Péter országgyűlési képviselő. Közreműködött a Sárvári Koncertfúvószenekar, ünnepi műsort a Ma’mint ‘Ti Színjátszó csoport adott. A program Törley Mária szobrászművész alkotása, Batthyány Lajos … Tovább olvasom »

Újévi Koncert 2020

Sárvár város fúvószenekarának újévi hangversenyén 1974 óta, 47. alkalommal csendülnek fel a dallamok az újév köszöntésére. A hangversenynek a város legújabb komplexuma, a Sárvár Aréna adott otthont. Ezen új helyszín kulturális programsorozatának megnyitó rendezvénye volt az újévi koncert. Az együttest … Tovább olvasom »

Újévi koncert – 2019

A Sárvári Koncertfúvószenekar a szokásos színvonalú koncerttel köszöntötte az új évet, és a város közönségét. Az ünnepi rendezvényen mutatták be a zenekar új tagjait. Vezényelt Szélesi Attila karnagy, közreműködött Papp Diána és Tóth Dániel. Benkő Sándor fotói: Kereszty Gábor fotói:

Újévi hangverseny – 2018

Vízkereszt napján tartotta 45. Újévi Koncertjét a Sárvári Koncertfúvószenekar, amely egyúttal méltó nyitánya az 50. jubileumi év ünnepségsorozatainak. A több generációt is felsorakoztató egyesület 2005 óta működik jelenlegi felállásában, a korábban a városban működő együttesek összevonásával jött létre. A koncertet … Tovább olvasom »