Sárvár környéki települések, figyelem: elindult a Vonzáskör rovatunk!

A Sárvárikum indítása óta fejvakarást okozott nekünk, hogyan tudnánk elegáns módon bevonni a körünkbe a nem sárvári, de Sárvár közelében rendezett, figyelemre méltó programokat. Időnként eddig is tudósítottunk ugyan ilyen eseményekről (celldömölki színházi előadások, Sitkei Rockfesztivál, …stb.), de a beharangozásaikkal kapcsolatban mindig bajban voltunk: a sárvári Programsorolóba hogyan illesszük bele ezeket?!

Vonzáskör

A megoldást végül egy új rovat / menüpont hozzáadása jelentette. Mostantól a Vonzáskör menüpontban ugyanúgy közzétesszük a sárvárközeli települések fontosabb programjait, mint a Programsorolóban a sárváriakat. Így minden Vas megyén belüli települést arra biztatunk, küldje be a Sárvárikumon kiajánlani kívánt programját, mi pedig – gyors mérlegelés és egyeztetés után – be is tesszük a Vonzáskör kínálatába! Ez a lehetőség minden település számára díjmentes, cserébe csak az oldalunk népszerűsítését kérjük.

Win-win

A Vonzáskör ismét duplanyertes helyzetet teremt: jól jár a szervező település is, és a nyitott, kimozdulni vágyó olvasóink is, akik ezentúl sokkal könnyebben átböngészhetik majd egy helyen az aktuális rendezvényérdekességeket.

A Vonzáskör böngészéséhez kattintson a felső menüben a Vonzáskör feliratra, vagy kattintson ide: Vonzáskör »